Ulvehave Byg tilbyder

Her på siden kan du se hvilke ydelser vi bl.a. tilbyder.

 h

Projektering

Vi får dine idéer og ord ned på tegnebordet så vi kan søge byggetilladelse og har noget håndfast til at lave kontrakt på. God projektering af sagen sparer mange kroner i den sidste ende, kroner du ikke behøver at hive op af lommen.


Byggerådgivning

Vi indgår i byggeprocessen på dine vegne nor det skal handles med andre tegnestuer, håndværkere og myndigheder.


Nybyggeri

Vi tilbyder fagentreprise (tømrer), hovedentreprise og totalentreprise på enfamiliehus og mindre projekter. Se mere om hvad vi har lavet på siden med Referencer.


Tilbygninger

Er pladsen blevet for trang så løser vi det på bedste vis. Indgående samtale og skitser uden regning. I de fleste tilfælde er billigere at bygge til staden for at sælge og købe større.


Renovering

Er du glad for din adresse men ikke dit hus så ordner vi det. Vi kommer med op til flere forskellige renoverings ideer / tilbud uden du behøver at hive pengepungen frem.


Vedligeholdelse

Penge brugt på forebyggende vedligehold har vist sig at være den bedste investering som du kan få som husejer.


Nye vinduer og døre

Mange gang nævnt huset øje. Få dem udskiftet så sparer du på energiregningen og huset får friskt udsigt.


Tagarbejde

Den vigtigste del af huset, der er vi eksperter og kan tilbyde alle forme for tagbelægning. Efterisolering af tag er også den mest effektive form for energirenovering.


Ovenlys

Få monteret ovenlysvinduer og du vil oplive dit hus med helt ny atmosfære som giver luft og lys, som du aldrig havde troet at du ville opleve i dit hus.


og fl.

Har du idé så kan vi udføre den 😉